About CLOUDSEC 2018

CLOUDSEC is back and the rise of AI, and its challenge to human intelligence, is the theme of the day. Will machines out-smart their creators?

CLOUDSEC will bring artificial intelligence alive on stage and debate mind versus machine with an array of industry male and female speakers from across the globe.

For those in the IT sector this event is not to be missed! With record attendance at last year’s event, and this year shaping up to be even bigger and better, early registration is essential. We have an absorbing agenda which will be revealed in the coming weeks, but why wait to secure your seat, register now and join the debate.

Event Schedule


09:00 - 10:00 (1 hour)

Registration


10:00 - 10:05 (5 mins)

Welcome address: "Freedom to Connect at CLOUDSEC 2018"
Frank Schwittay, Vice President Europe, Trend Micro
Westminster Ballroom


10:05 - 10:15 (10 mins)

Setting the Scene: Topics, AI, Event App Overview etc...
Rik Ferguson, VP Security Research, Trend Micro
Leah MacMillan, SVP Global Marketing, Trend Micro
AI, Represented on stage by an Avatar or Hologram
Westminster Ballroom


10:15 - 11:10 (55 mins)

Panel 1: "FREEDOM TO CONNECT… MIND VERSUS MACHINE Inside the mind of the cybercriminal"
Chair:
Rik Ferguson, VP Security Research, Trend Micro
Panellists:
Todd Renner, Assistant Legal Attaché, FBI London
Senior Representative, NCSC
Nicole Samantha Van Der Meulen, Senior Strategic Analyst, Europol
Charlie McMurdie, Former head of Police National Cyber Crime Unit, Snr Cyber Crime Advisor PwC
Westminster Ballroom


11:10 – 11:20 (10 mins)

Coffee Break



11:20 - 12:15 (55 mins)

Panel 2:"FREEDOM TO CONNECT… MIND VERSUS MACHINE Inside the mind of the CISO"
Chair 1
Leah MacMillan, SVP Global Marketing, Trend Micro
Panellists
Martin Borrett, IBM Distinguished Engineer & CTO, IBM Security Europe
Gary Miliefsky, Cyber Security Expert
Jane Frankland, CISO Advisor, Speaker, Author & Champion for Women in Cyber Security
Carmina Lees, Financial Services Managing Director, Middle East & Africa, Accenture
Westminster Ballroom


12:20 - 13:05 (45 mins)

Breakout 1
Julien Simon, AI & Machine Learning
Westminster Ballroom 1 & 2
Westminster Ballroom 3 & 4


13:05 - 13:45 (40 mins)

Lunch Break



13:45 - 14:30 (45 mins)

Breakout 2
Ben Houghton, Principal Cloud Solution Architect - “Delivering Hyperscale AI”
Westminster Ballroom 1 & 2
Westminster Ballroom 3 & 4


14:30 - 15:15 (45 mins)

Breakout 3: "Partnering with Trend Micro"
Scott McAvoy, Cloud Security Competency Lead IBM Security UKI
Westminster Ballroom 1 & 2
Guido Greber, Accenture Cloud Innovation Center for FS Lead - “Financial Services Cloud State of the Industry”
Westminster Ballroom 3 & 4
Lee Newcombe, Director at Capgemini UK - “Lessons from the trenches – cloud security in the real world”
Park Suites 3-5


15:30 - 16:20 (50 mins)

Panel 3: AUDIENCE Q+A SESSION
During the day the audience will be asked to submit questions via our unique event app. The questions with the most “likes” will appear on the big screens and will form the discussion
Chair
Rik Ferguson, VP Security Research, Trend Micro
Leah MacMillan, SVP Global Marketing, Trend Micro
AI, Represented on stage by an Avatar or Hologram
Panellists
A mix of speakers from morning sessions (depending on availability)
Westminster Ballroom


16:20 - 16:30 (10 mins)

Closing Address
Frank Schwittay, Rik Ferguson, Leah MacMillan, AI (TBC)
Westminster Ballroom


16:45 - 18:00 (75 mins)

Product Cloud Session: How it benefits Partners and their Customers
Gurmail Singh, Cloud & Service Provider partners at Trend Micro (CAM) - "Product Cloud"
Westminster Ballroom

Cloudsec ’17 Highlights

Event Speakers

Event Speakers

Jane Frankland

CISO Advisor, Speaker, Author & Champion for Women | Cyber Security Capital

Jane Frankland is an award-winning entrepreneur, speaker and author. She is the Founder of Cyber Security Capital, a training, mentoring and networking company, which specializes in soft skills and entrepreneurship. She works with a wide range of clients from leaders at listed multinationals and fast-growth startups to practitioners, consultants and subject matter experts.

Jane has over 20-years worth of experience in cyber security and in 2017 was named as the third most influential person in cyber security in the UK. Over the years, she has built and sold her own global penetration testing firm, Corsaire, and held executive positions at several large consultancies. Jane has helped create, launch and been actively involved in major accreditation schemes and forums, including OWASP, CREST and Cyber Essentials. She is currently serving as an SC Awards judge for Europe and the USA, and a CISO Board Advisor. She authors many articles and is regularly featured in leading security publications and iconic British media. She has a BA (Hons) in Woven Textile Design and is a Fellow of the Institute of Sales and Marketing Managers (ISMM).

Jane is driven by her three children, an obsession to deliver outstanding quality and to make a positive difference in the world. Believing passionately in entrepreneurship, freedom and empowerment her vision is to strengthen cyber space with an optimised, diverse cyber security workforce. It’s why she authored IN Security, and created the movement and community that stands behind a mission to connect, inspire and empower cyber security professionals. The question you’ll hear her ask the most in business is ‘what’s your objective.’ The reason why is obvious. Unless you know why you’re doing something why do it at all. Time is precious!

Welcome Video

Cloudsec ’17 - The Numbers

Sponsors



Park Plaza Westminster Bridge
London, UK


September, Tuesday 4th